Start en virksomhed

Finde den perfekte Biz-ide

Du ved, du er klar til at starte din egen biz, men hvad er det bedste for dig? Prøv at søge disse kilder til ideer.
Udtalelser udtrykt af Entreprenør bidragsydere er deres egne.

Q: Jeg vil virkelig være i forretning for mig selv, men ved ikke, hvilken slags virksomhed der skal startes. Hvordan finder jeg ud af det?

EN: Du har måske hørt, at hvis du bare kan finde noget, du elsker, vil pengene komme. Nå, det er sant. Du vil helt sikkert vælge noget, du nyder, men du skal også finde noget, der har et marked for betalende kunder. Husk noget vores venner på E-Myth Worldwide siger, at jeg tror er rigtig på: "Der er stor forskel på at gøre det tekniske arbejde i en virksomhed og drive en virksomhed, der gør det arbejde. " Hvis du nyder arbejdet, få et job at gøre det. Men hvis du vil lykkes med at drive en virksomhed, vil du ikke være i stand til at gøre meget af det tekniske arbejde.

Så hvordan starter du din søgning? Hvis du starter fra bunden, er Entrepreneur. Com's Startpakker er ressourcer til at overveje. Du kan også gerne se på at købe en franchise eller forretningsmulighed. Her er tre kilder til at komme i gang:

  • Low-Investment Franchises: De fleste af disse koster mindre end $ 50. 000, og nogle endda koster mindre end $ 25. 000.
  • Hvordan man undersøger en forretningsmulighed: Forretningsmuligheder er ikke så stærkt regulerede som franchise, og de tilbyder ikke så meget af en "business in a box" som en franchise gør, men de kan være et godt sted at starte og er betydeligt mere definerede end at starte fra kradse.
  • Entreprenør 's Guide til franchising: Denne vejledning hjælper dig med at forstå forskellene mellem franchises og forretningsmuligheder, samt hvordan du gør din due diligence, når du handler for franchise.

Bare rolig, hvis du ikke har mange penge. Disse bøger kan give dig vejledning:

  • Succes for mindre: 100 billige virksomheder, du kan starte i dag af Rob og Terry Adams: Denne bog er gratis i Entrepreneur. Com s boghandel. (Du betaler kun for fragt. )
  • Begyndende på en shoestring: Opbygning af en virksomhed uden bankroll af Arnold S. Goldstein og Edward P. Myers
  • Vend dine talenter til fortjeneste: 100 + Fantastiske ideer til at starte din egen hjemmebaserede mikrovirksomhed af Darcie Sanders og Martha M. Bullen

Det er blot nogle få eksempler på de mange bøger, der er tilgængelige om forretningsidéer. For mere, prøv at søge Amazon. Com, Half. Com og dit lokale bibliotek og boghandel.

Et andet sted, du måske vil undersøge, er eBay. Mange mennesker er blevet meget succesfulde sælger produkter på eBay. Gå til Entrepreneur. Com s eBay Center for mere information.

Faktisk har jeg en ven, der har en meget succesfuld eBay golfklubvirksomhed, og jeg spurgte ham, om han ville dele nogle af hans hemmeligheder. (Du kan tjekke, hvordan han fungerer ved at søge eBay til bruger-id [email protected] Com. ) Følgende er baseret på hans råd:

Der er tre hurtige og hurtige regler at følge for at sælge på eBay:

  1. Sælg et produkt du kender. Hvis du ikke kender dit produkt, kan du ikke korrekt besvare alle de spørgsmål, du får fra potentielle eBay-købere. Et dårligt besvaret spørgsmål vil ikke få dig et andet bud.
  2. Brug eBay som din købeguide. Hvis du finder noget, du tror, ​​vil sælge på eBay, skal du søge i de færdige vareoversigter for at se, hvad lignende varer har solgt til. Betal ikke mere end 65 procent af, hvad eBay har afsluttet salgshistorie fortæller dig.
  3. Skib betalt ordrer samme dag hver gang. Købere gerne hurtig forsendelse. Fed Ex tilbyder online fragt og giver dig 10 procent rabat med det samme. Som dit volumen stiger, kan det gå så højt som 30 procent. For mere information kontakt en forhandler.

Der er også masser af små ting, der hjælper dig med at blive succesfulde på eBay, såsom notering på en torsdag for 10-dages auktioner. Det betyder, at auktionen slutter på en søndag, når folk er hjemme.

Som du kan se, er der ingen mangel på gode forretningsideer. Du kan bruge mange år på at undersøge dem. Tag din tid, indsnæv din liste, gør så meget due diligence som muligt, og tag derefter dykket! At starte din egen virksomhed kan forandre dit liv for evigt - det gjorde bestemt min.

Keith Lowe er en erfaren iværksætter, som er grundlægger og investor i virksomheder i flere brancher. Lowe mentorer også nye iværksættere; tjener som bestyrelsesformand for Biztech, en non-profit high-tech business inkubator; og er medstifter og officer for Alabama Information Technology Association.

Meningerne i denne kolonne er forfatterens, ikke af Entrepreneur. Com. Alle svar er tilsigtet at være af generel art uden hensyntagen til specifikke geografiske områder eller omstændigheder og bør kun påberåbes efter høring af en passende ekspert, såsom en advokat eller revisor.