Start en virksomhed

Site siger, 'Gør mig en kamp: Jeg betaler dig. '

Site siger, 'Gør mig en kamp: Jeg betaler dig. '
Udtalelser udtrykt af Entreprenør bidragsydere er deres egne.

For et og et halvt år siden fortalte Dana Michels veninde hende, at efter bare fire datoer var den fyr, hun så, villet vide om han var ægteskabsmateriale. Han tog deres forhold alvorligt, og han ønskede ikke at spilde sin tid, hvis hun følte anderledes.

Dette blev Michel nysgerrig - hun begyndte at spørge venner, familie og kolleger om deres datings historie og opdagede, at mens mænd var oprejst om deres hensigter, holdt kvinder ofte tilbage, bange for at bede om engagement ville få dem til at virke desperat eller shrewish.

Inspireret af hvad hun hørte besluttede Michel at lancere en forhold websted, der ville gå ud over meningsløse hookups. Lanceret 1. Januar, MarriageMaterial. Co er for professionelle, uafhængige kvinder i alderen 27 år eller ældre, der er klar til ægteskab og vil stoppe med at spilde tid på fyre, der ikke er.

MarriageMaterial. Co's centrale appel ligger i nyheden af ​​dets premiss: Amatørmatchmakers modtager kontantbelønninger for parring af deres venner / kolleger / familie med enlige brugere. Enkeltabonnenter (Michel opkræver et årligt gebyr på $ 99 for at sikre, at "alle, der tilslutter sig, er seriøse om at finde kærlighed") placere pengeevalueringer på en succesfuld kamp, ​​som de kan vælge at definere som en enkelt dato, tre datoer, engagement eller selv ægteskab. Matchmakers, der tilmelder sig gratis, betales, når de laver en succesfuld kamp.

Tanken er at skabe en online dating oplevelse, der er krybbe / engagement phobe gratis. Mens Michel nægter at oplyse antallet af personer, der i øjeblikket bruger webstedet ("vi vokser hver dag, " siger hun), er omkring 75 procent af matchmakers kvindelige. "De har rekrutteret deres ægtemænd, kærester og mandlige venner, " siger Michel. "Kvinder føler sig sikrere, når det er en anden kvinde, der introducerer dem til en mand. "

Klik for at forstørre +
Billede Site siger, 'Gør mig en kamp: Jeg betaler dig. ' Start en virksomhed
En prøve MarriageMaterial profilside
Billedkredit: MarriageMaterial. Co

Dette kan være den faktor, der sætter MarriageMaterial. Co adskilt fra sine mange, mange konkurrenter. At definere en niche er vigtig for, at webstedet får en reel trækkraft, siger Jeremy Edwards, en førende industriministiker ved IBISWorld, og forfatter af dating services i 2013 i den amerikanske branche rapport.

Dating-forretningen i USA er enorm; 2, 1 mia. Dollar stort, ifølge Edward's rapport, med online dating tjenester, der repræsenterer 53 procent af markedets værdi, et tal, der vokser hurtigt (i 2013 forventes industriindtægterne at stige 7, 1 procent).

Forståeligt er det et varmt og overfyldt område: Antallet af online dating og matchmaking virksomheder er vokset støt i løbet af de sidste fem år med en hastighed på 3, 1 procent og nået 3 898 virksomheder i 2013.

Fordi arbejdskraft og kapital forhindringer er lave, er flertallet af disse virksomheder nonemployer. Selv hos MarriageMaterial er Michel den eneste fuldtidsansatte (hun afsluttede sit job som digital marketingkonsulent tilbage i juni). Webstedet er udelukkende finansieret af $ 10. 000 af sine egne penge.

Større websteder konsoliderer hurtigt markedet. For at konkurrere skal mindre sites aggressivt differentiere sig selv, mens de bygger en brugerbase og tilbyder funktioner som mobile apps, som online dating veteraner er kommet til at forvente. (MarriageMaterial har endnu ikke en app, selv om man er i udvikling. )

MarriageMaterials største fordel kan være dens tilgængelighed. Mens Edwards peger på en liste over niche-websteder, der er mest støttet af InterActiveCorp (selskabet, der ejer Match og OkCupid), er MarriageMaterial. Co unik, fordi kvinder opretter andre kvinder med deres venner.

Denne sondring kunne være vigtig. Mens holdninger til online dating er vokset betydeligt sundere siden 2005, ifølge en nylig pew studie om online dating og relationer, mange kvinder har stadig negative oplevelser. "Vi fandt ud af, at omkring halvdelen af ​​online datere vi talte med, har oplevet en person, der alvorligt misrepresenterer sig i en profil, og omkring en tredjedel var blevet kontaktet på en måde, som de fandt ubehagelige", siger Aaron Smith, medforfatter. "Kvinder var overraskende mere tilbøjelige til at have oplevet denne situation end mænd. "

Han peger på den noget opsigtsvækkende statistik, at ud af de ca. 11 procent af de amerikanske voksne, der har brugt et online dating site, har kun 66 procent gået på en faktisk off-line dato. "Det er ikke noget, der virker for alle, " siger han.

Michel håber, at hendes websted vil appellere til kvinder, der finder de tilgængelige muligheder, der ønsker. Hun sætter sig i denne kategori; For mange år siden havde hun en profil på Match. Com. Først siger hun, det var en positiv oplevelse - "der var alle disse mennesker, der sagde, at de var interesserede! " - men hun indså hurtigt, at mens mængden var der, var kvaliteten ikke.

"Matchmaker-aspektet tilføjer en anden screener, " siger hun. "Det er et andet lag af sikkerhed. "