Start en virksomhed

6 fantastiske tips om at slå fast ejendom i en rigtig lykke

Indholdspartner Hvor mærker deler deres indsigt. Hvad er det?
At finde succes i fast ejendom kræver mere end blot at købe lavt og sælge højt.
6 fantastiske tips om at slå fast ejendom i en rigtig lykke
Udtalelser udtrykt af Entreprenør bidragsydere er deres egne.

Mindst 30 amerikanske milliardærer lavede deres penge fra fast ejendom; nogle siger, at det er den bedste måde at skabe reel rigdom og økonomisk frihed på.

Disse seks tycoons og medlemmer af Oraklerne foreslå, hvordan du kan investere $ 100. 000 eller starte med ingenting.

Billede 6 fantastiske tips om at slå fast ejendom i en rigtig lykke Start en virksomhed

Tai Lopez
Billedkredit: The Oracle

1. Start lille.

Selv om jeg først er en forretningsmand, har jeg altid været en deltids fast ejendom investor. Du kan også gøre begge dele. Har en virksomhed eller karriere, der skaber positivt pengestrømme, som du kan sprede til deltid fast ejendom investere. Jeg har gjort det i mange år.

Hvis du aldrig har investeret i fast ejendom, skal du starte små og ikke bruge alle dine penge. Ingen har nogensinde set tilbage og sagde: "Min første aftale var mit bedste. " Du er nødt til at lære at læse kontrakterne, bygge dit netværk af specialister - for eksempel advokater og mæglere - og udvikle et godt øje til det. Dette kommer kun fra erfaring.

6 fantastiske tips om at slå fast ejendom i en rigtig lykke Start en virksomhed

Skønheden i fast ejendom er, at du kan lære tovene, mens du starter små: Find nogle billige egenskaber, som enkeltfamiliehuse, renovere og flippe, flere enheder eller kommercielle ejendomme. Prøv at begå så lidt som muligt, mens du får nogle hak under dit bælte. Joel Salatin, min mentor, sagde altid: "Lav dine fejl så små som muligt uden katastrofale konsekvenser. "

Hvis du har nul kontant, måske gøre engros tilbud. En forretningspartner, Cole Hatter, og jeg skabte en fast ejendom program lære dig at lægge en ejendom under kontrakt for meget lidt penge ned, undertiden mindre end $ 1. 000; Du sælger denne kontrakt til en anden køber, inden kontrakten udløber. Værste tilfælde: du taber bare under en grand. Bedste tilfælde: Du laver $ 5. 000-15. 000 positivt pengestrømme, der kan geninvesteres i langfristede beholdninger. - Tai Lopez , investor og rådgiver for mange multimillion-dollar virksomheder, der har bygget et otte-figur online imperium; forbinde med Tai på Facebook eller snapchat

6 fantastiske tips om at slå fast ejendom i en rigtig lykke Billede

Grant Cardone
Billedkredit: The Oracle

2. Tænk stort.

Det er nemt at give op på ejendomsmatchet fordi du ikke har nogen penge, men det er den aftale, der betyder noget, ikke hvor mange penge du har. Chase aftalen, ikke dit budget.

Jeg kender en fyr, der sparer $ 50. 000 og begyndte at jagte 200. 000 dollars tilbud. Først og fremmest kan du ikke købe mere end fire enheder med det budget. Problemet med fire enheder er, at hver kun kan producere måske $ 1. 000 eller $ 2. 000 pr. Måned. Og det er først efter at du har gjort tusindvis af dollars i arbejde omkring enhederne for at gøre dem rentable i første omgang. Den matte er ikke svært - der er bare ikke nok penge til at gøre det umagen værd.

Start en virksomhed 6 fantastiske tips om at slå fast ejendom i en rigtig lykke Billede

Derfor er du nødt til at gå stor fra starten - med 16 enheder, minimum. Køb ikke mindre. Uden 16 enheder kan du ikke have en leder, og hvis du ikke kan have en leder, vil du enten dedikere al din opmærksomhed på ejendommen eller til dit fuldtidsjob. For at få 16 enheder skal du vente og spare flere penge eller bruge andres penge (men du skal lære at sælge). - Grant Cardone , top sales ekspert, der har opbygget en $ 500 millioner fast ejendom imperium og NYT-bestselling forfatter af " Vær obsesset eller vær gennemsigtig ”; følg Grant on Facebook eller Youtube

Start en virksomhed Billede 6 fantastiske tips om at slå fast ejendom i en rigtig lykke

Phil Pustejovsky
Billedkredit: The Oracle

3. Forstå økonomien, find så en mentor.

Ejendomshandlerne, der ser de smukkeste ud og er lettest at finde - som f. Eks. At købe en ejendom, der har en lejer og ledelse på plads, deltage i et crowdfunding-websted eller købe i en offentligt handlet ejendomsinvesteringsfond - give de laveste afkast. De mest rentable muligheder er dem, som ingen andre ved, som du finder og skaber.

På grund af en stærk økonomi, høj forbrugertillid, historisk lave lagerniveauer og ekstremt lave renter er det den bedste tid til at vende hjem i de sidste 40 år.

Høj forbrugertillid og en stærk økonomi giver detailkøbere en fornemmelse af, at "nu er en god tid til at købe" i stedet for at trække sig tilbage i frygt og fortsætte med at leje. Lave renter tillader detailkøbere at købe mere af et hjem end hvis satser var på historiske gennemsnitlige niveauer, som 6 procent. Lavt lager niveauer skaber bud krige af detailkøbere, hvilket øger de priser, som investorer sælger deres vælte huse til.

6 fantastiske tips om at slå fast ejendom i en rigtig lykke Start en virksomhed Billede

Så hvis du kan finde tilbudene før konkurrencen, kan du omdanne en lille smule penge til en hel del i en relativt kort periode ved at flippe huse.

Hvis du søger skattefordelede passive indtægter, takket være stigningen i delingsøkonomien og tjenester som Airbnb og HomeAway, giver kortsigtet udlejning af boliger den højeste afkast. (Det er ikke ualmindeligt at opnå mere end 20 procent afkast på meget fine ejendomme i smukke områder. ) Hovedparten af ​​mine ejendomsbesiddelser er nu i kortsigtede huslejer.

Desværre er fast ejendom fuld af faldgruber. At blive uddannet via velrenommerede online-kilder kan hjælpe, men en artikel, bog eller videofilm vil kun hjælpe dig med at besvare de vigtigste spørgsmål, du har i varmen i en aftale. Det er her den rigtige ejendomsmegler bliver en uvurderlig ressource. - Phil Pustejovsky , grundlægger af Freedom Mentor , bestselling forfatter af " Hvordan man er en ejendomsinvestor "Og # 1 YouTube-kanal på fast ejendom investering med næsten 20 millioner visninger

Start en virksomhed 6 fantastiske tips om at slå fast ejendom i en rigtig lykke

Mark Bloom
Billedkredit: The Oracle

4. Lær, så tjen.

Før du kaster penge væk på HGTV-rørdrømmen, uddanne dig selv! Brug ikke tusindvis af dollars på busser og seminarer. Ligegyldigt hvor skinnende de gør det, eller hvor meget du får at vide, du har brug for en dyrt uddannelse, det gør du ikke. Oplysningerne er billige og rigelige. Find det eller en person, der specialiserer sig i investeringsejendomme, ligesom mig.

Holdingaktiver er vejen til at opbygge velstand gennem fast ejendom. Shelter er et grundlæggende behov. Skidt, i og omkring store metroområder, er en endelig ressource, og efterspørgslen stiger konstant. Ved at eje en leje på det snavs, har du en lille virksomhed, der arbejder for at betale dit pant. Flipping er over glamoriseret, efter min mening. Lej og hold for vinde.

Billede 6 fantastiske tips om at slå fast ejendom i en rigtig lykke

Boomere og årtusinder ønsker mindre boliger, tættere på byer. Derudover har ejendomsinvestorer, der kommoditerer amerikanske forstæder og re-gentrifikation, skubbet lavereindkomstfamilier ud. På grund af dette har amerikansk forstæder haft en stigning på 57 procent af mennesker, der lever under fattigdomsniveauet i de sidste 15 år. Køb dine byer.

Blæs ikke dit budget. De fleste projekter har overraskelser eller overskridelser; det er bare en del af virksomheden. Hold en pude til det uventede. Lever dine midler for at øge afkastet og reducere risikoen. Start med et projekt. Få din model sæt, tweak, så køb to. Fortsæt og fremskridt, indtil du opbygger en solid portefølje.

Uddanne dig selv, trængsel og skabe værdi. Tag massiv, bestemt handling hver dag. Tal med mæglere, ring entreprenører, se åbne huse og gå til møder. Lære! Og når du er klar, dør banker! Den bedste deal er den, der ikke er til salg. Find det, find så nogen som mig og luk det ned. - Mark Bloom , Præsident i NetWorth Realty

6 fantastiske tips om at slå fast ejendom i en rigtig lykke Billede Start en virksomhed

Com Mirza
Billedkredit: The Oracle

5. Start i dag.

Ved at bygge over 100 millioner dollars i fast ejendom har jeg personligt brugt tre strategier mange gange.

One: Køb en lavindkomst ejendom, typisk for $ 35. 000 til $ 55. 000. Omkostningerne er lave, men udbyttet er ensartet. Overdrag hele ledelsen til et tredjepartsfirma, og indsamle din månedlige leje passivt og med et årligt afkast på 8 procent til 10 procent. Hvis du køber to til tre ejendomme som dette om året, vil du have en portefølje på 20 til 30 om et årti.

To: Hvis du selv kan rette ting, skal du lave en "live-in flip". Køb et hus, der har brug for lidt arbejde på en hel del; lever i det i et eller to år, mens du rehab det. Derefter flip huset til en værdsat værdi og fortjeneste. Gør dette fem gange om 10 år kunne generere $ 300. 000 til $ 500. 000 nettoresultat. Det ville lade dig købe dit eget hus i kontanter! Eller geninvester i udlejningsejendomme, hvilket ville dække dine leveomkostninger overalt i verden.

Billede Start en virksomhed 6 fantastiske tips om at slå fast ejendom i en rigtig lykke

Tre: Joint venture på en aftale. Folk har penge; de har bare brug for den rigtige mulighed. Find en god aftale og binde ejendommen med en kontraktbestemmelse, indtil finansieringsgodkendelse er godkendt inden for 30 dage. Find derefter en anden investor til partner på flip med dig. Forklar at du sikrede ejendommen og kun har brug for midlerne for en bestemt periode, og afkastet bliver opdelt mellem dig begge.

Få nok opkald, og du vil nemt finde en joint venture-partner. Bare sørg for at du korrekt beregner prisen på rehab og forventet salgspris. De fleste mennesker undervurderer fejlagtigt rehab omkostningerne og overvurderer salgsprisen og dræber deres margener. - Com Mirza , "The $ 500 Million Man" og administrerende direktør for Mirza Holdings ; mislykkedes i otte virksomheder tilbage til tilbage og driver i dag et ni-figur imperium med over 600 ansatte

6 fantastiske tips om at slå fast ejendom i en rigtig lykke

Roy McDonald
Billedkredit: The Oracle

6. Fortjeneste er ved køb.

Kildetransaktioner, der indeholder nogle kerneelementer: De tager det korteste tidspunkt at afslutte og giver det maksimale overskud, samtidig med at du minimerer risikoen og mængden af ​​kontanter du investerer oprindeligt.

Før du virkelig går i gang, størk dit A Team (rådgivere, hvis meninger du stoler på) og B Team (associates, der drejer gearene).

Når du har en plan, skal du trække udløseren. Har ikke bare en backupplan - sørg for, at selv den mest lufttætte ordning har mindst fem exitstrategier. Erfaringen har lært mig, at vindene i et gunstigt ejendomsmarked kan skifte hurtigt; Det sidste, du vil have, er at forankre til et dusin uselvelige investeringer.

Billede 6 fantastiske tips om at slå fast ejendom i en rigtig lykke Start en virksomhed

Endelig kender forskellen mellem at købe, holde og handle. Køb er en nej brainer, men det er hvad du gøre med en ejendom, der bestemmer din succes. Min primære strategi har holdt fast på erhvervsejendomme på lang sigt og udveksler boliger temmelig hurtigt. Kend dit marked. - Roy McDonald , grundlægger og administrerende direktør for Et liv

Vil du dele dine indsigter som dem ovenfor i en fremtidig kolonne? Hvis du er en erfaren iværksætter, bedes du kontakte her .

Vil du foreslå et fremtidigt emne for disse iværksættere at svare? E-mail [email protected] Com og det er meget muligt, vi laver dit forslag fokus for en fremtidig artikel!