Start en virksomhed

Hvordan gjorde jeg det: Kom i gang i Pet Business

Udtalelser udtrykt af Entreprenør bidragsydere er deres egne.

Dine kunder kan kaste og bøje rigtig højt. Kattene kan være slags standoffish. Lopper er en erhvervsmæssig fare. Men mange mennesker elsker stadig at arbejde i kæledyrsindustrien.

Selv i en svag økonomi står petindustrien på alle fire ben. Sidste år brugte to tredjedele af de amerikanske husstande nord for 50 milliarder dollars på deres kæledyr, hovedsagelig på hunde.

Det er et behageligt tal at overveje, hvis du tænker på at tage din næste karriere ind i dyreriget. Husdyr ejere er forbrugere med seriøs købekraft og unikke vaner, og de repræsenterer et overbevisende marked for mange virksomheder.

Men hvis det ikke er praktisk at få din veterinær- eller zoologiske grad, skal du ikke bekymre dig. Der er masser af andre karrieremuligheder for at arbejde med kæledyr.

Her er fem andre karriere, der snakker om, hvordan de startede i kæledyrsbranchen.

Ratna Anagol, 45, Monterey Bay, Californien.

Hvordan gjorde jeg det: Kom i gang i Pet Business Hvad hun gør: Ejer af Zoom Room, et hundens agilitycenter.

Bio: Anagol tilbragte hendes 20'erne, 30'erne og begyndelsen af ​​40'erne klatring virksomhedens stigen, indtil hun var øverste leder på McGraw Hill. Men da recessionen blev grim, forsøgte virksomheden at nedskære. Anagol siger, at hun sandsynligvis kunne have hængt på sin stilling, men med unge børn og genoprette sig fra brystkræft besluttede hun at tage en buyout.

Hvordan hun kom i gang: Anagol blev forelsket i den nye familiehund og startede agility træning. Det udløste en impuls til at købe et træningscenter for hundesorg i 2011.

Perks af jobbet: Anagol siger, at det er særligt sjovt at arbejde med kæledyrsejere, fordi de, ligesom hende, virkelig elsker deres dyr. Hendes kunder køber ikke bare et knirkende legetøj i håb om at lukke en yapping hund. De søger at tilbringe seriøs bundetid med deres kæledyr. "De vil have et forhold til en hund, der er mere end overfladisk, " siger Anagol.

Ikke så sjovt: "Jeg blev bidt af en tysk hyrde tidligt og endte i ER. "

Råd: At dyrke dyr er vigtigt, men du skal også værdsætte fortjenstmargener og lagerbeholdninger. "Hvis du ikke er interesseret i virksomheden, skal du ansætte nogen, der kan støtte dig i det aspekt, " siger Anagol. "Du kommer ikke til at lykkes alene med lidenskab. "

Relaterede: Fra Fashionista til Pet Food Mogul

Donna Santucci, 41, Chicago

Billede Hvordan gjorde jeg det: Kom i gang i Pet Business Start en virksomhed Hvad hun gør: Grooms hunde og katte og driver en mobil forretning, Fido til Go, som motorer rundt Chicago sælger gourmetkager og is fremstillet specielt til hunde.

Bio: Santucci var en bogholder, der nød sit arbejde, men "det var ikke håndgribeligt, og jeg følte at jeg havde brug for en forandring, noget anderledes. " Hun nød at bruge tid sammen med sin mor, Maddie, og deres forhold fik hende til at tænke på en ny karriereretning. "Jeg følte mig som om hvorfor ikke give noget tilbage til disse dyr, " siger Santucci.

Hvordan hun kom i gang: Santucci indskrev i grooming school for at blive certificeret groomer og senere udvidet til at drive en mobil doggie mad truck virksomhed i løbet af forår, sommer og efterår. Hendes klienter er ikke ligefrem til hundeis i Chicago-vintrene.

Perks af jobbet: Santucci siger, at hun elsker at møde sine kunder, stamgæster og nye, fordi de er så lidenskabelige om hunde som hun er. "At gøre noget, der er så sjovt, gør arbejde mere hobby end et job, " siger hun.

Ikke så sjovt: Regeringen del af enhver virksomhed. "Alle gebyrer, regler og regler, som føderal, stat og by kræver, " siger Santucci. "Det gør det ikke let for en lille virksomhed at dyrke og ansætte folk. "

Råd: Der er en forskel mellem at eje et kæledyr og at skulle arbejde sammen med en lang række af dem hele dagen. Hvis du skal arbejde med dyr, især i en håndfuld måde som hundpleje, har du brug for meget tålmodighed, siger Santucci.

Relaterede: Fra Wing Tips til Ski Boots

Mike Canning, 51, Washington, D. C.

Hvordan gjorde jeg det: Kom i gang i Pet Business Start en virksomhed Hvad han gør: Kører en selskabsdyrforening.

Bio: Efter mere end 20 år arbejder han for fagforeninger, nonprofits og advokatfirmaer, at Canning troede, at han havde fundet sin niche som administrerende direktør for en brancheforening, der repræsenterede kreditforeninger. Og så: "Når bankkrisen ramte, kunne kreditforeninger ikke støtte en fagforening", siger Canning, der blev afskediget i 2009. Skilte og far til to børn, tilbragte han 18 måneder på arbejde efter at han landede i selskabsdyret.

Hvordan han kom i gang: Canning er nu præsident for D. C. -baserede Pet Industry Joint Advisory Council l, som hæver opdrætstandarderne inden for kæledyrsindustrien. Mens du kører en handelsforening ikke var et spring, var det helt nyt at behandle helt nye emner. Canning måtte knogle op på uklare emner som Batrachochytrium dendrobatidis, et svampepatogen, der påvirker amfibier, og dermed kæledyrsfrømarkedet.

Perks af jobbet: "Før jeg plejede at være låst på et kontor, " siger Canning. "Nu går jeg ud på hundeopdrætterkonferencer, reptiludstillinger og messer, hvor jeg får meget kontakt med dyr, noget jeg virkelig kan lide. " Og hans børn er faktisk interesserede i at høre om hans dag på arbejde.

Ikke så sjovt: "Der er visse hundeopdrættere, der mener, at regeringen ikke bør være involveret i deres forretning. De ringer og cusser mig ud. "

Råd: "Det kræver kræfter og tid, " siger Canning om at lære ind og ud af en race - eller flere racer. "Men de fleste i landet har evnen til at lære nye ting. Det tager bare tid og tålmodighed. "

Relaterede: The Sweet Life After Layoff

Teresa Matsui Sanders, 52, St. Paul, Minn.

Hvordan gjorde jeg det: Kom i gang i Pet Business Billede Hvad hun gør: Grundlægger af Dog Wonderful. Com, som tilbyder information om hundvenlige hoteller og hjælper folk med at planlægge hundevenlige ferier.

Bio: Sanders og hendes mand, Ken, ejede og drev 21 hoteller i hele Amerika, men da recessionen startede, ønskede mange investorer. Derefter, efter at være blevet diagnosticeret med brystkræft i 2008, ønskede hun også.

Hvordan hun kom i gang: Kemoterapi arbejdede vidundere; Sanders siger, at hun er helbredt. Under hendes opsving, brainstormede hun og spekulerede på, hvad hun ville gøre næste for en karriere. Som mange gode ideer kom denne i brusebad dagen efter, at hendes 17-årige hund, Kendall, døde. "Det blinkede bare for mig - lav en hjemmeside om at rejse med din hund, et websted, der ville indeholde en bookingmaskine, der gjorde det muligt for dig at bestille hundevenlige hoteller online. " Ligesom mange iværksættere tog hun hendes eksisterende talenter til kæledyrsindustrien. "Det er ikke som om jeg var en svejser, der besluttede at starte et hundevenligt rejsested, " siger Sanders. I oktober 2011 lancerede hun DogWonderful. Com.

Perks af jobbet: Forskningsture. I jul tog Sanders, hendes mand og deres nye hund, Gunner, en standardpudel, en 4. 200 km biltur, kørsel til Palm Springs, Californien, og tilbage til St. Paul, Minn. "Vi holdt tydeligvis hos hunden -venlige hoteller og gik til hundevenlige restauranter, "siger hun.

Ikke så sjovt: Husdyrindustrien er en meget konkurrencedygtig virksomhed - selv i kæledyrsrejsende niche. "Jeg konkurrerer imod nogle etablerede hjemmesider, " siger Sanders, "men jeg har lyst til at levere unikke værdier til læsere. "

Råd: "Du skal have økonomiske ressourcer, " siger Sanders. (Hendes forretning er endnu ikke rentabel. ) "Underskud ikke, hvad det koster at finansiere din opstart. Det er ikke som om jeg bruger en million dollars om året eller noget tæt på det, men du kan ikke bare åbne din forretning, læn dig tilbage og vent på, at kunderne kommer til dig. Du skal finde ud af, hvad du kan gøre med de ressourcer, du skal generere så meget løbende virksomhed som du kan, dag ind og dag ud. "

Paul og Deborah Quinn, begge 58, Trenton, N. J.

Start en virksomhed Hvordan gjorde jeg det: Kom i gang i Pet Business Billede Hvad de gør: Hundesæde, vandre- og dyrepleje.

Bio: Efter at Deborah Quinn blev afskediget som grafiker i 2008, sagde hendes mand, Paul, ikke at bekymre sig. De ville gøre det fint med sit job i salget på det stramme boligmarked.

Hvordan de startede: Tre måneder senere, efter at Paulus blev afskediget, begyndte de to mennesker at tænke på, at de måske skulle starte deres eget kæledyr og gå i forretning. "Vi plejede at gøre det gratis for venner og familie, bare fordi vi nød det, " siger Paul Quinn. Quinnerne betragtede at gå ind i erhvervslivet alene, men de kunne godt lide ideen om at knytte sig til et brand og afslutte franchising. De brugte omkring $ 20. 000 på Fetch! Kæledyrs pleje, en virksomhed, de opererer ud af deres hjem. De går hunde, rengør kattekuld, giver dyr medicin og gør andre kæledyrrelaterede opgaver for kundekreds og har gjort halvdelen af ​​deres hjem til en kennel.

Perks af jobbet: Parret er med dyr hele tiden. "Vi elsker selskab med hunde, " siger Paul Quinn. "Det er godt for vores blodtryk, vores psyke - hver eneste ting er sjovt. "

Ikke så sjovt: Fordi dyreforsøg kan kræve, må du måske finde ud af en måde at ikke tage fridage på. Hvis du ikke er tilgængelig på søndag eller påske eller jul, vil disse mennesker gå en anden vej, og du vil ikke høre fra dem igen. "

Råd: Paul Quinn cirkler tilbage til erhvervets krav. "Svaret til kunderne er altid 'ja', selvom vi ikke ved, hvordan vi leverer tjenesten, siger Paul. "Vi siger" ja ", og så finder vi det ud. "

SecondAct bidragyder Geoff Williams er en freelance journalist baseret i Ohio, og forfatteren af ​​flere bøger, herunder C. C. Pyle's Amazing Foot Race: Den sande historie af 1928 Coast-to-Coast Kør over Amerika.