Start en virksomhed

10 gode måder at generere forretningsidéer på

Du ved, det er tid til at vove sig selv, men hvad skal man gøre? Find forretningen med dine drømme med disse ideer.
Udtalelser udtrykt af Entreprenør bidragsydere er deres egne.

Store forretningsideer er alle omkring dig. Bare åben dig selv for mulighederne, og du er bundet til at finde en vinder. For at starte din søgning efter den drop-dead ide, der skal sætte verden i brand, skal du starte med følgende kilder. Culled fra marketingguru Al Ries, formand for Roswell, Georgiens baserede marketingstrategi firma Ries \u0026 Ries og medforfatter med Laura Ries of 22 uforanderlige love of branding, og business trendwatcher Perry Lowe, professor i markedsføring på Bentley College i Waltham, Massachusetts, kan disse være de første skridt i din søgen efter forretningen med dine drømme.

1. Start med familien. At slå familie til gode forretningsideer kan ikke virke som et indlysende første skridt. Sikker på, at du får dem til kontanter, når du har udviklet din ide, men hvad kan din aldrende far eller fætter Margaret bidrage med tidligt i processen? Masser. Donald Trump var bestemt ikke bashful om at lære ejendomsvirksomheden fra sin far, Fred, der løb et blomstrende ejendomsudviklingsselskab, siger Ries. Trump havde den gode mening at få en uvurderlig træning, før de gik ud for at blive et af landets førende bygherrer og ejendomsudviklere. "Hvis hans far ikke havde givet fundamentet og trænede sig for at skabe en rentabel forretning, ville Trump ikke være hvor han er i dag, " forklarer Ries. "Desværre insisterer mange mennesker på [at skabe en virksomhed] sig selv uden hjælp fra deres familie. Det er tåbeligt. "

2. Få lidt hjælp fra dine venner. Ries siger, at du begrænser dig selv alvorligt, hvis du kun er afhængig af dine egne ideer - især når dine kreative juice løber tørt. "Dette er grund nok til at lytte til ideer, som andre måske har, " siger han. "Hvis du har 15 eller 20 venner, er chancerne for et par af dem nogle fantastiske forretningsidéer. "

Hvis det ikke var for Steve Jobs gode ven Steve Wozniak, ville der ikke være nogen Apple Computer i dag, påpeger Ries. "Jobs vidste ikke noget om computere, " siger han. "Wozniak var derimod computerens geni, der udviklede den første Apple. " Jobs havde øje med gode forretningsidéer og oplevede markedsføringspotentialet for at udvikle en ny type computer. Den vigtige lektion er at holde din antenne til enhver tid, så du kan hente gode ideer, når du snuble over dem. Ries insisterer på, at du kan tjene flere penge på at anerkende andres ideer end at lave en selv.

3. Se på alle de ting, der bugser dig. Det lyder måske ikke dybt, men Ries siger, at dette er frugtbar grund til gode forretningsidéer. Han nævner, hvor forstyrret Kemmons Wilson var i 1950'erne, da en motel ejer ønskede at opkræve ham en ekstra pris for hver af sine fem børn. Han var så krydset, han lancerede Memphis, Tennessee-baserede Holiday Inn, i dag en af ​​verdens største hotelkæder.

Hvis King C. Gillette ikke havde været træt af den kedelige proces med at skarpe sin rakhøvel, ville han ikke have grundlagt den massive engangsbærerindustri. Da han tog sin idé om en bærbar barbermaskine med et kniv, der kunne bruges flere gange til et forskningsuniversitet til hjælp, stillede ingeniører spørgsmålstegn ved hans skønhed. Gillette fulgte hans instinkter og resten er historie.

4. Tryk på dine interesser. Tusindvis af kloge mennesker har optaget hobbyer og gjort dem til en succesfuld forretning. Tim og Nina Zagat, der lancerede Zagatundersøgelser, et forlag empire, der sælger restaurantguider til mange store amerikanske og europæiske byer, er gode eksempler. I begyndelsen af ​​1970'erne var zagatsne dyrebare corporate advokater, hvis passion var at spise ude. For sjovt skabte de et nyhedsbrev, hvor de bad deres venner om at rangere populære restauranter i flere kategorier. Hvert år omfattede nyhedsbrevet flere restauranter. Til sidst blev det sådan en dyr og tidskrævende virksomhed, at parret begyndte at opkræve penge for at afholde deres udgifter. Det var den mægtige begyndelse af den berømte Zagat Survey, som sælges i boghandlere over hele verden. "Når du laver noget, du elsker, anses det aldrig for arbejde, " siger Ries.

5. Rejse. Rejser åbner dine øjne for en overflod af potentielle forretningsideer. Ries nævner Leopoldo Fernandez Pujals 'opdagelse af Domino's Pizza på en tur til USA fra hans hjemlige Spanien. Pujals var så imponeret over fastfood-operationen, han gik tilbage til Spanien og lancerede sin egen version, kaldet TelePizza, i 1986. Hans firma registrerer nu 260 millioner dollars i salg og beskæftiger 13. 000 mennesker i otte lande.

6. Hold øjnene åbne. "Når du ser noget, der piques din interesse, spørg dig selv, hvad handler det om denne situation, der er specielt? " siger Ries. "Sænk derefter dit fokus, så du er hjemme på ideen. " Nulstillingsprocessen på ideen skaber ofte vigtige nichemarkeder. "Blockbuster Video's niche lejer videoer, og Bulbs Unlimiteds niche sælger lyspærer, " siger Ries. Hent det?

7. Undersøg gamle musefælder - så bygg et bedre. "Hvis et produkt ikke lever op til dine egne høje standarder, skal du oprette en bedre, " rådgiver business trendwatcher Perry Lowe. "Det er det, der sætter Ben \u0026 Jerry på kortet. " Is fanatikere Ben Cohen og Jerry Greenfield følte populære iser var ikke rig og velsmagende nok til deres dyrkede ganer, så de skabte deres egen super-premium-is, som er en bedst sælger landsdækkende. Bare tænk: Hvis disse isguruer ikke var så kræsne spisere, ville der ikke være nogen Cherry Garcia, Chubby Hubby eller Phish Food at nyde.

8. Tag det på gaden. Der er ikke noget bedre sted at låse ind i trendige tendenser end byens gader, siger Lowe. Street kultur skabte punk, hip-hop, grunge og en række andre fads, der hurtigt udviklede sig til multimillion-dollar virksomheder. "Gode ideer kan ofte findes ved blot at surfe i indre bykvarterer i stort set enhver storby i USA, " siger Lowe.

9. Sove på det. Mange mennesker ignorerer deres drømme, og nogle husker dem slet ikke. Men nogle gange betaler det sig at lytte til disse indre budskaber, uanset hvor underligt eller uforståeligt de er. "Du ved aldrig, du kan bare finde kimen af ​​en god ide, " siger Lowe. Den hårde del kryber ud af sengen i nattens døde for at skubbe ned de gode ideer, før de er glemt.

10. Tjek netværket. Endelig støtter Lowe websurfing som en sjov måde at logge ind på potentielle forretningsidéer. "Næsten alle søgemaskiner har en 'Hvad er nyt' eller 'What's Hot' sektionen, hvor det lister nye tendenser, nyheder og nye websider, siger Lowe. "Gør det et punkt at tjekke forskellige steder dagligt. Det kan udløse en ide eller et koncept, du aldrig har tænkt på. "

Bob Weinstein er forfatteren af ​​10 bøger og er en hyppig bidragyder til nationale magasiner.