Start en virksomhed

Tidligere 'Shark Tank' dommer Kevin Harrington på lancering af sin første forretning på 15 og hvad det betyder at være en iværksætter (video)

Tidligere 'Shark Tank' dommer Kevin Harrington på lancering af sin første forretning på 15 og hvad det betyder at være en iværksætter (video)
Udtalelser udtrykt af Entreprenør bidragsydere er deres egne.

For nogle studerende er iværksætteri en cool, ikke-traditionel klasse, de kan tage i gymnasiet. For Kevin Harrington var iværksætteri hans high school oplevelse.

Nu var formanden for As Seen on TV-mærket og en af ​​de oprindelige investeringshajer på ABCs hit reality-tv-show Shark Tank, Harrington startet sin første forretning i den modne alder af 15. "Det var da jeg vidste, at jeg ville være en iværksætter og arbejde for mig selv, "siger Harrington, nu 56. Hans første forretning, Harrington Driveway Sealing, var forsegling indkørsler i Cincinnati, Ohio.

Relaterede: En af Shark Tank's Original Sharks at starte Crowdfunding Site For Inventors

"Jeg bankede på døre og solgte og mødte mennesker og havde det sjovt og tjente penge [og jeg kunne] købe ting i en ung alder, " siger Harrington. "Jeg fik virkelig smagen af ​​iværksætteri tidligt. "

Da Harrington var en junior på college, havde han et gennemsnit på 3, 85 point og var på dekanens liste. Han havde også 25 ansatte og en virksomhed, der producerer over en million dollars omsætning hvert år. Fordi hans fortovsforseglingsvirksomhed ikke var et årligt venture (forsegling indkørsler foregår primært i løbet af sommeren), besluttede Harrington at komme ind i noget mere regelmæssigt. Han etablerede en anden virksomhed kaldet Tri State Heating and Cooling, også baseret i Cincinnati, Ohio.

Harrington forsøgte at gå i skole om morgenen og køre sin forretning om eftermiddagen, men faldt ud, fordi det blev for meget. "Jeg vidste, at jeg skulle være iværksætter. Selv om min mor ville have mig til at være læge eller advokat, var det ikke i kortene for mig, "siger Harrington. "Min mor blev meget foruroliget over, at jeg holdt op med skolen, men jeg var nødt til at gøre det. Og du ved det, jeg synes, det fungerede ok for mig i sidste ende, men det var lidt skuffende for hende på det tidspunkt. "

En del af, hvad der gør Harrington til en succesfuld iværksætter, og den uofficielle konge af infomercial er hans evne til at sælge. Og hvad gør ham til en god sælger er hans evne til at empati. Harrington siger, at han plejede at sætte sig i hans klients sko, der ikke havde aircondition til at tænke over, hvordan de kunne bruge deres tid og penge.

"Hvad skal de gøre, når det er varmt? Nå skal de gå til indkøbscentrene, når det er varmt, og de bliver nødt til at bruge penge på indkøbscentre, "siger han. "Så jeg vil vise folk, at de bruger penge til at få aircondition, de har bare ikke det hjemme. "

Som sælger, hvis du kan forstå køberens perspektiv og derefter forklare den potentielle køber, hvorfor det faktisk er logisk for ham eller hende at købe det, du sælger, så kan du få de to parter midt i bordet. Også et andet tip op Harringtons ermet er, at hvis en køber har et problem, finder du en løsning på hvilket problem der opstår. Se ikke en indsigelse som slutningen af ​​forhandlingerne, siger han.

At være en succesfuld sælger er en del af, hvad der har gjort Harrington til en succesfuld iværksætter, især fordi hans firma, som set på tv, handler om infomercials. Men der er mere at være iværksætter. Hvad der er en iværksætter betyder at Harrington har den stærke overbevisning til at følge med på deres vision. Mens utallige mennesker har ideer, handler iværksættere om de ideer, de har "virkelig at tage det til næste skridt", siger Harrington.

En del af, hvad der gør Harrington tick og hvad der gør ham til en iværksætter i hjertet er, at han aldrig er på krydstogt kontrol. "Jeg holder mig altid åbent for det næste hjemløb. Og det er den anden ting - jeg har altid fået mine blinds på de projekter, jeg arbejder på, men iværksættersiden holder altid en lille åbning her for den næste big deal at komme med. "

Relaterede: Shark Tank's Kevin Harrington åbner op om hans største flops