Start en virksomhed

Pooling Resources til at opbygge en College Note-Sharing Business

Tre iværksættere på samme opgave for at lette kollegiumnotering deltager i styrker - og 360. 000 studerende følger.
Pooling Resources til at opbygge en College Note-Sharing Business
Billede Pooling Resources til at opbygge en College Note-Sharing Business Start en virksomhed
United: Fra venstre, Glynn loPresti, Michael Rihani og Patrick Gartlan.
Foto © David Lang

Ved Virginia Tech har udtrykket "koofers" længe henvist til brugen af ​​at dele studiematerialer blandt venner og på tværs af klasser.

Gnid? Indtil alums Glynn LoPresti, Michael Rihani og Patrick Gartlan trådte ind ved at oprette Koofers Inc. I 2006 skulle eleverne være venner med en klassekammerat til at dele noter - og skulle være en del af Virginia Tech.

LoPresti, en 1995 kandidat; Rihani, en kandidat fra 2008; og Gartlan, en kandidat fra 2007, ændrede dette ved at kombinere deres individuelle startups for at skabe en hel større end summen af ​​sine dele.

Hensigten med at frigøre det verdensomspændende potentiale for akademiske "koofers" ved at slutte sig til konceptet med udbredelsen af ​​internettet og spredningen af ​​sociale medier, forfulgte hver af de daværende ukendte co-grundlæggere oprindeligt sin egen hjemmeside. LoPresti købte domænet Koofers. Com, Gartlan købte Koofers. Org og Koofers. Net og Rihani - fandt ingen resterende domæner, men stort potentiale i overlapningen - forenede gruppen under deres kollektive mål.

"Fordi vi alle havde den samme idé, havde vi det samme mål at udjævne legepladsen... Og skabe en akademisk platform, der gik ud over den første deling af studiematerialer og udvidet til at omfatte professor ratings, lønfordelingsdata og mere", siger Rihani. .

Konceptet var simpelt: skabe et universelt tilgængeligt studiemiljø, hvor eleverne kunne dele materialer, tanker om kurser og professorer og endda værktøjer til at oprette flashcards og planplaner.

Ved at udnytte den demografiske vilje og sociability af den studerende demografiske - samtidig med at de er i overensstemmelse med universiteterne ved at indsamle data og opmuntre afdelingssamarbejde - blev den fælles reformerede Koofers. Com opnået nok momentum til at vokse fra en en-campus beta-prøve i 2006 til en 400 -campus platform i 2009 - og en snart-til-være 1. 000-campus platform i år.

Grunden? Fællestræk. Videnskabens love er de samme ved Virginia Tech som de er ved University of California, Los Angeles, hvilket betyder, at indholdet i kemi klasser er normalt det samme som godt.

Ved at logge ind på Koofers - som har en Facebook-app og er tilgængelig online via Facebook ID og kodeord - kan en studerende i en introduktionskemi klasse på 30 nu bytte og dele materialer med titusindvis af studerende, der studerer samme studieplan over hele verden.

Med en base på mere end 360. 000 studerende, der henter fra mere end 2. 000 universiteter rundt om i verden, planlægger 15-personers firmaet at fortsætte med hurtig ekspansion i hele 2011. Koofers. Com er gratis for brugere og tillader ikke engang annoncering på sit websted. Faktisk banker bankerne meget af sin indtægtsmodel på at spare studerende penge.

"En af måderne vi tjener penge på er at tilbyde et prissammenligningsværktøj til lærebøger, der hjælper eleverne med at finde den absolutte laveste pris, og vi får derefter en provision fra sælgeren, " siger LoPresti. "Dette er nyttigt for vores brugere - og en måde for os at tjene penge uden, at de rent faktisk betaler os. "