Start en virksomhed

Min skøre Udmattende-endnu-spændende iværksætterliv

Udtalelser udtrykt af Entreprenør bidragsydere er deres egne.

"Mand, jeg er træt. Det føles som om jeg kører en maraton. "Det var de første ord i min samtale med administrerende direktør for et voksende softwarefirma for nogle dage siden. Hvad han sagde næste fik mig til at smile.

"Jeg ville bare ønske jeg vidste, hvor langt jeg var i løbet. Er jeg på mile 4 eller 24? "

Sådan er iværksætterens liv. Du er i. Du er engageret. Du kører så hårdt som muligt. Men det føles som målstregen skal være meget tættere på.

Der er mange lektioner, du kan lære af at være leder af en opstart. Nogle af dem kan du lære i bøger. Andre kan hentes fra at læse populære blogs eller deltage i seminarer. Men der er altid et par lektioner, du skal lære på den hårde måde, erfaringer du skal føle for fuldt ud at værdsætte. Her er mine indsigter i den verden:

Relaterede: 50 tegn kan du være iværksætter

1. Du taber altid, indtil du ikke er. Alt det arbejde du laver kan føle så meget sindssyge, indtil du får det rigtigt. Det siges ofte at gøre det samme på samme måde og forventer forskellige resultater er definitionen af ​​sindssyge. Men sådan knuser du sten. Sådan flytter du bjerge, en hammer slag på et tidspunkt, en skovl fuld af snavs ad gangen - indtil det er færdigt.

Det ser ud som om det ikke virker. Andre mennesker vil holde dig opmærksom på, at hvad du laver er vildt og urimeligt. Og de vil være helt op til det punkt, at alt dit hårde arbejde betaler sig, og du bliver en vinder. Indtil da, vænne sig til at "tabe. "

Tune ud kritikerne. Fokus på, hvad der betyder noget.

2. Den rigtige plan eksisterer ikke. Bare fordi en succesfuld iværksætter fortalte dig, at han eller hun lavede millioner af dollars til at bygge en virksomhed, betyder en bestemt måde ikke, at du bør vedtage denne formel. Helt ærligt, fordi en bestemt strategi medførte succes i fortiden, betyder det ikke, at det vil fungere andet eller tredje gang.

Tidsændring. Så gør strategier, teknologi og muligheder. Hvad der var umuligt er nu lige så nemt som at tale ind i din telefon. Hvad engang var en vindende formel kan nu være et forfærdeligt spild af tid og penge. Tænk på dette, da du bygger din plan.

Succes er mindre om at få det rigtigt første gang og mere om at placere dig selv for at udnytte mulighederne, når de kommer frem.

Relaterede: De 7 træk af succesfulde iværksættere

3. Brawn slår hjerner mest af tiden. Alle de mennesker, der fortæller dig at arbejde smartere, skal holde op. Det er en allusion. Det der virkelig betyder noget er sandheden, du regner automatisk ud, når du har arbejdet hårdt nok. Dit fokus bør ikke være på andet end massive mængder hårdt arbejde. Det er sådan, at hvert stort gennembrud i teknologi, matematik, sport og forretning har fundet sted - gennem massive mængder af tankegang.

At gøre hårdt arbejde er ikke en undskyldning for at spilde tid eller ikke være opmærksom på din effektivitet. Men du vil finde dig selv mere effektiv, jo længere du arbejder og jo mere træt du føler. Bare arbejde hårdt. Mens alle tænker, procrastinating og planlægning, vil du være travlt med at køre.

Der er noget magisk ved at få tingene gjort. Det helbreder kun om ethvert problem du har.

4. Folk betyder mere end ideer. Der er ingen teknologi, der kan erstatte effektiviteten af ​​et håndtryk. Ingen mængden af ​​edgy tænkning eller fed teknologi kan være mere magtfuld end at se nogen i øjet, når du taler med dem. Relationer sager.

Jo mere logiske ting synes at være, desto mindre er de sandsynligvis. Det er den smukke kompleksitet at være menneske. Vi er underlige om at gemme følelser. Vi siger ofte ikke rigtigt hvad der er i vores tanker. Hvis du ser ud til at tro på alt, hvad du hører fra mennesker, som du forsøger at gøre forretninger med, finder du dig selv flailing fra strategi til strategi, underperformere og aldrig rigtig regne ud formlen for at blive succesfuld.

Husk, at den samme irrationelle opførsel, du finder uforklarlig i andre, er, hvordan du selv er ledet til at reagere.

At være iværksætter handler kun om det hårdeste job i verden. Du kan lige så godt tilmelde dig for at være sparringspartner for Mike Tyson i hans racing prime. Du skal få et sort øje eller en blodig næse mere end én gang. Det kommer med territoriet.

Men der er intet mere givende at følge din drøm og bringe til liv en ide, som ingen andre mener er mulig. Undervejs lærer du nogle få lektioner af dig selv.

Relaterede: Disse 4 personligheder gør din opstart 'Dream Team'