Start en virksomhed

Sådan laver du en formue med $ 100

Indholdspartner Hvor mærker deler deres indsigt. Hvad er det?
Syv iværksættere deler virksomheder, du kan starte fra næsten ingenting.
Sådan laver du en formue med $ 100
Udtalelser udtrykt af Entreprenør bidragsydere er deres egne.

Mange ville være iværksættere starter aldrig fordi de venter på den perfekte ide eller ikke har nok disponibel kapital til at bryde ud af rat race.

Disse opnåede iværksættere og medlemmer af Oraklerne del hvordan man starter med $ 100.

Billede Sådan laver du en formue med $ 100 Start en virksomhed

Gary Vaynerchuk
Billedkredit: The Oracle

1. Køb og vend.

Selv de fattigste af os har $ 500 til $ 5. 000 af crap sidder i vores skabe. De uønskede legetøj - jakken du ikke længere bærer, sko, der er ude af stil, eller den gamle hammer- $ 7. 99 på eBay er bedre end nul. Sådan begynder du at bygge din kapital.

Find ud af, hvilke ting der er værd. Undersøg helvede ud af det. Fortryd afsluttede auktioner på eBay for at kende værdien. Bliv ekspert i den kategori. Så, når du kender dine produkter, kender markederne. Køb på Craigslist og sælg på eBay. Køb nogle gamle T-shirts på eBay, og drej dem rundt som trendy vintage tees på Etsy. Køb på Goodwill eller et værftssalg, og vend på Facebook Marketplace.

Sådan laver du en formue med $ 100 Start en virksomhed

Men du er nødt til at gøre tid til det. $ 20. 170 kan nemt laves i år, hvis du tager de 300 til 500 timer, du ville spilde læsning på bussen, spille et iPhone spil eller se alle sports spil og anvende dem til at lære markederne. Konverter den fritid til blinkende tid. Jeg kalder det til # 2017FlipChallenge. - Gary Vaynerchuk , grundlægger og administrerende direktør for VaynerMedia (700+ ansatte med over 100 millioner dollars i årlig omsætning) NYT-bestselling forfatter , og mentor på Apps-planen

Sådan laver du en formue med $ 100 Billede

Com Mirza
Billedkredit: The Oracle

2. Tag opgørelse og crowdsource.

En vens 15-årige datter spurgte mig en gang, hvordan jeg skulle starte en virksomhed for $ 100. Jeg spurgte hende: "Hvor meget tøj i skabet passer dig ikke mere, men er næsten nyt eller ubrudt? " Efter nogle tanker svarede hun: "Omkring 20 procent. "

Jeg råde hende til at oprette en lille Facebook-side og en PayPal-konto. Hun brugte derefter hende $ 100 til at købe telefon kreditter til at foretage kolde opkald og at køre små annoncer online.

Start en virksomhed Sådan laver du en formue med $ 100 Billede

Hun crowdsourced alle sine produktbilleder ved at bede andre unge om at indsende snaps og billeder af deres ubrugte ting og de noterede priser, hun følte, ville flytte produkterne hurtigt. Hun begyndte at køre billig trafik til sin Facebook side ved at øge indlæg med $ 1 til $ 5. I sidste ende fik hun halvdelen af ​​sin skole og et par andre skoler på sin side.

I løbet af tre måneder solgte hun over $ 19. 000 værd af produkter og nettede 50 procent overskud. Hun solgte mindst $ 4. 000 værd af sko alene.

En persons skranke er en anden persons skat. Enhver kan lokalt kilde varer for næsten ingenting fra folk, der ikke har tid, energi eller teknisk knowhow at liste dem online og fremme. Du kan gøre det samme ved hjælp af e-handelsplatforme som GearBubble, Shopify, Amazon, Facebook og Etsy.

At have penge er ikke en gyldig undskyldning - det er en mangel på ressourceforbedring, som stopper de fleste mennesker for at tjene penge online. - Com Mirza , "The $ 500 Million Man" og administrerende direktør for Mirza Holdings ; mislykkedes i otte virksomheder tilbage til tilbage og driver i dag et ni-figur imperium med over 600 ansatte

Start en virksomhed Billede Sådan laver du en formue med $ 100

Tai Lopez
Billedkredit: The Oracle

3. Sælg eller service.

De bedste virksomheder at starte, når du har $ 100 eller mindre, er enten salgs- eller servicevirksomheder. Alt du behøver er din telefon og internettet.

Det kan være en konsulentvirksomhed eller sælge biler, livsforsikring eller endda støvsugere dør til dør.

Sådan laver du en formue med $ 100 Start en virksomhed Billede

Disse felter skærper de færdigheder, der vil være uvurderlige, når du har mere kapital. Du vil lære at overtale, forhandle, overvinde frygt og håndtere afvisning.

I hver by vil en person altid ansætte dig for at gøre koldt opkald, kun provisionssalg, fordi der ikke er nogen risiko: Hvis du ikke sælger, betaler de dig ikke. - Tai Lopez , investor og rådgiver for mange multimillion-dollar virksomheder, der har bygget et otte-figur online imperium; forbinde med Tai på ansigt Bestil eller snapchat

Start en virksomhed Sådan laver du en formue med $ 100

Kevin Harrington
Billedkredit: The Oracle

4. Test før du investerer.

Ville være iværksættere er bange for at starte, fordi de er bange for at mislykkes. Test din ide eller generer kundeemner med 20 $ 5 Facebook-annoncer - en investering på $ 100.

Du får et positivt eller negativt svar. Hvis du får mange kundeemner, som du kan lukke, som medfører mere end $ 100, ruller du derfra. Dette giver dig momentum og trækkraft.

Billede Sådan laver du en formue med $ 100

Vi kalder det "test, før du investerer. " Brug $ 100 og hent med $ 200 til $ 300. Tilbring $ 1000 og bringe $ 2. 000 til $ 3. 000.

Sådan starter en typisk kampagne og ruller ud. Det fantastiske er, at disse målinger i mange tilfælde vil holde op og ud over $ 100. 000 om ugen i udgifterne. Nu er det tid til at starte. Slå til. - Kevin Harrington , opfinder af infomercial, pioner i "As seen on TV" industrien og originale Shark on " Shark Tank

Sådan laver du en formue med $ 100 Billede Start en virksomhed

Chris Plough
Billedkredit: The Oracle

5. Udnyt din ekspertise.

Den enkleste måde at "bootstrap" på (start et firma med minimal økonomi) er at identificere, dele, konsultere eller undervise og skala. Tag din $ 100, og stash det væk for en regnvejrsdag. Jeg tog denne vej til at oprette et globalt konsulent- og hostingfirma med otte figurer.

Først skal du identificere et område af viden, som andre vil vide. Overvej dit erhverv, færdigheder eller hobby. Jeg leder efter en, der opfylder fire kriterier: passion (du plejer), dygtighed (du kan gøre det), markedets behov (folk betaler) og timing (folk søger det nu).

Billede Start en virksomhed Sådan laver du en formue med $ 100

Herefter finder du ud af, hvor folk, der har brug for din viden, hænger ud. Det kunne være et forum, et websted, en social media platform eller et sted i det virkelige liv. Del din viden på en måde, der matcher hvordan folk bruger oplysninger. (Brug din telefon, hvis du har brug for at lave lyd eller videoer. ) Udover at opbygge et ry og autoritet, brug denne gang til at forfine din ideelle kunde og branding.

Når folk ønsker mere, kan du tilbyde dine tjenester som konsulent, lærer eller mentor. Du handler timer for dollars, og det er kun skalaer hidtil, men det er fint. Split de penge, du laver i tredjedele - for dig selv, for at geninvestere i vækst, og for at stoppe for den rigtige mulighed. Opbyg dine kontanter reserver og autoritet, mens du forbereder din markedsundersøgelse (kundens behov og dit tilbud).

Endelig skala. Hæve dine satser. Outsource og automatiser opgaver, der ikke passer til din unikke gave. Leje andre til at undervise eller konsultere for dig. Opret en app, et kursus eller et produkt, der ikke kræver, at du handler tid for penge. Licensér din immaterielle ejendom. Du får det meste ud af dine økonomiske gevinster i denne fase. Så udover at opbygge og styrke dit hold, brug denne tid til at forny. - Chris Plough , forfatter, taler, rådgiver , og grundlæggeren af ExponentialU ; han uddanner episke iværksættere for den verden, der kommer

Sådan laver du en formue med $ 100

Steve Griggs
Billedkredit: The Oracle

6. Glem ikke service.

Vokse op, min far ville blive afskediget fra hans faglige byggearbejde fra tid til anden. En dag købte han en hedge trimmer på $ 100 og satte tegn i nabolaget og sagde: "Jeg trimmer buske. " Folk kaldte, og han kunne lægge mad på et bord til en familie på syv. "Hvad end det tager" blev indlagt i mig fra en tidlig alder.

Min industri-gartneri landskabspleje-er en af ​​de nemmeste virksomheder at starte i. Det er meget hårdt arbejde, men som min far viste sig, er det lavt indgang (plus får du en gratis træning).

Billede Sådan laver du en formue med $ 100 Start en virksomhed

Den bedste måde at tromme op med et nul markedsføringsbudget er at servicere crap ud af eksisterende kunder. Giv dem FedEx hastighed og Ritz Carlton service-det vil ikke koste dig at være hurtigere og pænere. Går ud over det giver dig mulighed for at tilbyde andre rentable tjenester inden for din niche.

Husk: hver klient har mindst et par henvisninger i dem. Skub for disse: Ikke alene bruger du nul dollars i marketing, du har allerede gjort godt arbejde, så det mindste de kan gøre er at give dig et navn. - Steve Griggs , grundlægger og administrerende direktør for Steve Griggs Design ; designer og bygger brugerdefinerede boligområder for velhavende kunder, der ønsker hurtige resultater

Sådan laver du en formue med $ 100 Start en virksomhed

Roy McDonald
Billedkredit: The Oracle

7. Det handler aldrig om pengene.

Du kan starte over 6. 000 virksomheder med $ 100. For eksempel starter en netværksmarkedsføringsvirksomhed ligefrem. Det er endnu enklere at tage valgmuligheder på ejendom. Faktisk har jeg taget hele blokke af lejligheder med en $ 100 option og handlet disse ejendomme.

Sådan laver du en formue med $ 100 Billede

Men det handler aldrig om, hvor mange penge du har. Det handler om hvor god ideen er. Det handler om dit team, joint venture-partnere og penge partnere, der vil hjælpe dig med transaktionen. Det handler om din dybe viden og forståelse af markedspladsen, som vil overgå dig til befrielse.

Som iværksætter er det dit job at formulere fremtidens vision og bringe de rigtige mennesker sammen. Penge er det mindste af dine problemer. - Roy McDonald , grundlægger og administrerende direktør for Et liv

Vil du dele dine indsigter som dem ovenfor i en fremtidig kolonne? Hvis du er en erfaren iværksætter, bedes du kontakte her .

Vil du foreslå et fremtidigt emne for disse iværksættere at svare? E-mail [email protected] Com og det er meget muligt, vi laver dit forslag fokus for en fremtidig artikel!

Følg The Oracle på Facebook