Start en virksomhed

3 uger til opstart: uge 1

At starte en virksomhed behøver ikke tage uger eller år.
Udtalelser udtrykt af Entreprenør bidragsydere er deres egne.

Leder du efter det hurtige spor til at starte din virksomhed? Du vil sikre dig, at du rammer alle de høje punkter, men du bliver ikke vriddet i for mange fine punkter, der fører dig intetsteds, ikke? Læs derefter denne vejledning, og få din virksomhed til at køre på mindre end en måned.

Uge 1
Dag 1: Start med en levedygtig ide.
Begynd at tænke på, om din kerneidé gør en levedygtig forretning.
Hvordan ved du det? Godt, du gør det ikke altid. Det hjælper med at tage et skridt tilbage fra ideen, forsøge at være ærlig og objektiv med dig selv og stille disse spørgsmål:

  1. Har nogen brug for (eller vil) hvad vi skal sælge? Hvor dårlig er behovet, eller hvor meget vil de have det? Tænk på det i commonsense termer. Kraftig markedsundersøgelse kommer senere.
  2. Vil de betale for det? Mens de siger folk vil slå en vej til din dør for en bedre musefælde, er det ikke altid sandt. Tænk på det i dit tilfælde.
  3. Betaler de for noget andet, nu allerede? Kan vi gå fra det for ærligt at tro, at de betaler for, hvad du vil tilbyde?
  4. Hvordan vil du fokusere? Har du en strategi, eller har du planer om at gøre alt for alle?

Svarene på disse spørgsmål kan virke indlysende, men meningen med denne øvelse er at give dig selv en realitetskontrol. I det væsentlige spørger du om der er et marked for dit produkt eller din tjeneste. Hvis du lægger en masse penge ud, og især hvis det er en andens penge (som investorer), er det værd at lave baggrundsforskningen.

Dag 2: Bestem ejerskab
Der findes ingen formler for ejerskab, og det kan måske være akavet i starten, men hvis du samarbejder med nogen, er det tusind gange lettere at gøre det nu end at vente, indtil pengene begynder at flyde. Bestem procentdelen af ​​ejerskab, hvem gør hvad, hvis idé det var, og hvor meget det betyder noget. Der er ingen formler for ejerskab. Det nærmeste er at bruge penge, især hvis du tilføjer tid (såkaldt sved egenkapital) og arbejder det til en penge værdi. Det er ekstremt svært at værdsætte den oprindelige ide - jeg siger ideen har meget lille reel værdi, fordi det er det arbejde, der betyder noget. Du skal tale igennem dette.

For nu, tal om det først, og lad det afregne til i morgen.

Dag 3: Få aftalen skriftligt.
Nu hvor du har mulled over de potentielle juridiske problemer omkring ejerskab, er det tid til at blive konkret. I dag får du et udkast til aftalen skriftligt. Vi mener ikke at gå til advokaten, men vi mener at skrive ned hovedpunkterne i din aftale med de andre involverede. Du har ikke brug for et formelt juridisk sprog. Det kommer senere (faktisk, dag 17). Hvad du vil have, er en simpel, almindelig aftale: procentdel af ejerskab, investeret penge, investeret tid og hvem ejer hvad.Dag 4: Navngiv virksomheden.
Det kan bare bruge dit eget navn, men normalt er det mere end det, herunder ikke kun at komme op med ideerne, men også at kontrollere dem for tilgængelighed og registrere navnet for at gøre det lovligt dit.
Du behøver ikke at gøre det endelig, i det mindste ikke endnu (du vil senere, dag 17 igen). Start med ideerne, og start med at tænke på det.

Mange misforstår hvad du kan og ikke kan gøre med navne. Du kan spilde meget tid med de misforståelser.

Dag 5: Tænk på den oprindelige salgsforventning.
Nogle mennesker frygter prognosen, men din virksomhed vil ikke lykkes uden det. Hvordan kan du estimere udgifter uden at kende salg? Hvordan kan du estimere dine indledende kontante behov som en del af dine startomkostninger uden at kende salg?

Mange tror, ​​at salgsforudsigelser er nogle meget sofistikerede videnskabelige ting, de ved ikke, hvordan man skal gøre. Bare rolig, tilbage her i den virkelige verden er en salgsforventning et uddannet gæt.

Hvordan kan du prognose noget helt nyt? Bryd det ned i stykker. Læg det ud på et regneark i løbet af 12 måneder og lav dine estimater for hver måned. Tænk på hvor mange tabeller, hvor mange boder, hvor mange timer? Hvor meget per hver? Multiplicere disse enheder med dollars pr. Enhed, og du har en salgsforventning.

Dag 6: Opret et indledende udgiftsbudget.
Ligesom din salgsforventning skal du udarbejde et regneark med rækker til venstre, måneder langs kolonnerne og et beløb i bunden for at komme op med et indledende omkostningsbudget. Tænk på leje, forsyningsselskaber, marketing omkostninger og lønningsliste. Bemærk: Husk at medtage, hvad du skal betale dig selv.

Dag 7: Anslå startomkostninger.
Start dette med to enkle lister: Udgifter, du vil pådrage, før du starter, og de ting (aktiver) du skal have. Udgifter er ting som juridiske omkostninger, fastsættelse af lokationen, opsætning af dit websted og så videre. Aktiver er de ting (lager) du vil sælge.

Den sværeste del er at anslå, hvor mange penge du skal have i banken, for at støtte virksomheden gennem den normale afløbsperiode i de tidlige kontante-negative dage. Du skal lægge det ud måned for måned, sammenligne dit salg til dine udgifter, se hvordan pengene går ind og ud. Husk, at i de fleste business-to-business-indstillinger skal du vente på at blive betalt.

Indstil næste uge for at finde ud af, hvad du skal gøre på dage otte til 14 for at få din virksomhed til at køre om tre uger.

3 uger til opstart: uge 1 Tim Berry og Sabrina Parsons er forfatterne af 3 uger til opstart, ledig fra Entreprenør Press .
Tim Berry er grundlægger og formand for Palo Alto Software, producenten af ​​Business Plan Pro, bplans. Com og medstifter af Borland International. Han er forfatter til tre forretningsplan bøger, herunder
Plan-som-du-go forretningsplan , ledig fra Entreprenør Press . Han er også en populær blogger og højttaler.
Sabrina Parsons er administrerende direktør for Palo Alto Software samt medstifter af Palo Alto Software UK Ltd. Og Lighting Out.