Start en virksomhed

Industri Snapshot: Et hurtigt kig på specialfødevareindustrien

Industri Snapshot: Et hurtigt kig på specialfødevareindustrien

Følgende uddrag er hentet fra The Staff of Entrepreneur Media, Inc. Og Cheryl Kimball's bog Start din egen specialfødevarevirksomhed . Køb det nu fra Amazon | Barnes \u0026 Noble | iTunes

Personalet i Entrepreneur Media Inc. Forklarer, hvordan du kan starte en profitable specialfødevarevirksomhed med oplysninger om de hotteste tendenser, indsigt fra at praktisere specialfødevarevirksomheder, og hvordan du kan differentiere din virksomhed. I dette redigerede uddrag beskriver forfatterne de forskellige måder, du kan arbejde i denne branche for at sælge dine specialfødevarer.

Fra oste, kød og fisk og skaldyr til shortbreads, toffee og ahornsirup har specialfødevareindustrien en så bred vifte af indgangspunkter, at hvis du har en madfærdighed og føler lidenskabeligt om at lade andre nyde frugterne af din færdighed, bør du helt sikkert overveje at tage det på markedet. Og ikke kun er rækkevidden af ​​fødevaretyper bred, men du kan vælge, hvordan man deltager. Som producent af specialfødevarer kan du lave dit produkt og sælge det i din egen butik eller via postordre eller være en producent dit produkt til butikker eller postordre kataloger at sælge.

Specialbranchen har langt overskredet nichemarkedets rige. Mens nogle ting i branchen kan være niche-drevne, er overordnet specialmagasin selv en kraft, der skal regnes med.

Der er flere muligheder, du kan tage, hvis du ønsker at starte en specialfødevarevirksomhed. Disse omfatter:

  • Homebased forretning, der er selvbegrænsende fra ikke kun plads, men også statslige og føderale fødevareproduktions- og salgslove
  • Homebased forretning, der har flere muligheder for vækst, fordi du har skabt et kommercielt køkkenrum i dit hjem
  • Din egen butik, der omfatter et produktionsområde
  • Produktion-eneste specialfødevarevirksomhed, der distribuerer til et netværk af detailhandlere
  • Produktion-eneste specialfødevarevirksomhed, der fokuserer på postordre

Selvfølgelig er en kombination af en eller to af disse ikke kun en mulighed, men ganske sandsynligt. Det vil sige at med specialmaden markedet er himlen grænsen! Du skal gøre nogle sjælsøgninger og finde ud af nogle logistik for at afgøre, hvilken tilgang der giver mening for dig og den virksomhed, du forestiller dig.

Homebased business

SBA foreslår, at du tænker på følgende fire spørgsmål for at hjælpe dig med at beslutte, om en homebased specialforretningsvirksomhed er rigtig for dig:

1. Er dit hjem veludstyret til fødevareproduktion? Hvad har du til hensigt at producere? Har du udstyret? Falder du inden for rammerne af lokal zoneinddeling love?

2. Er du klar til at tage de nødvendige skridt til at licensere og registrere din homebased forretning? Det er ikke værd at forsøge at lave nederdele omkring reglerne. Du ønsker ikke at risikere din virksomhed.

3. Forstår du reglerne for fødevareproduktion? Igen skal du vide, hvad du skal gøre og derefter gøre det. Det er ikke værd at risikere alt dit hårde arbejde, der forsøger at skørt omkring regler, der bare virker for vanskelige. Kontakt dit amts offentlige sundhedsafdeling og find ud af alt hvad du behøver at vide.

4. Er du klar til at markedsføre dit fødevareprodukt eller din tjeneste online? Se ikke på internettet som reguleringsfri. Fødevarevirksomheden har meget specifikke regler for online bestilling og markedsføring af fødevarer, hvoraf meget, siger SBA, er statsreguleret. Hvis du planlægger at sælge på tværs af statslinjer, bliver det endnu mere kompliceret. Find ud af, hvad disse regler er, før du spenderer hele din virksomhed på online-salg.

Detailbutik

At starte og drive en detailhandel er et helt dyrt dyr og en, der ifølge SBA tjener mere end en fjerdedel millioner mennesker i USA. SBA tilbyder følgende tips til at komme dig ud på højre fod:

Bestem hvilken type detailmodel der passer til dig. Hvis du har besluttet dig for en fysisk butik i modsætning til online-detailhandel, kan du overveje, om der er en eksisterende butik til salg, der ville opfylde dine planer. Hvis du skal starte fra bunden, skal du sørge for at kontrollere alle regler for detailhandel af den specifikke type specialmad, du planlægger at oprette.

Find den rigtige placering. Du har brug for din placering for at være hvor dit målmarked går. SBA anbefaler at sørge for at "kombinere synlighed, tilgængelighed, overkommelige priser og kommercielle leasingvilkår, som du kan leve med. "

Pas på de lovmæssige krav, der er forbundet med at starte og drive en virksomhed. Fødevarevirksomheden har nogle unikke og strenge regler, som du vil være sikker på at vide og overholde. Hvis din forhandler har et produktionsområde, skal du kende reglerne for to meget forskellige aspekter af din virksomhed.

Produktion og distribution

Du kan bestemme, at en butik ikke passer dig, og at du vil producere din specialmad, men overlade den til andre at sælge den til dig. Dit produkt skal stadig komme til detailbutikkerne, og butikkerne skal vide om dit produkt, så der er stadig meget at lave udover at producere din specialmad.

Hvis ideen om markedsføring og de organisatoriske detaljer om markedsføring, salg og forsendelse ikke appellerer til dig, vil du hellere planlægge at finde nogen til hvem der appellerer, for at få disse tre ting til rette vil gøre eller ødelægge din virksomhed. Du kan producere hele det store produkt i verden, men hvis ingen ved, at du har det, og ingen sælger det til dig, går din virksomhed intetsteds.

For at gøre den oprindelige beslutning om at gøre produktionen og lade andre sælge, skal du fokusere på at få den produktionsanlæg helt korrekt. Først skal du sørge for at kontrollere de nationale regler om et produktionsanlæg. Du kan vælge at købe en eksisterende facilitet eller udbygge din egen. Det er ofte bedst at finde tæt på dit målmarked. Men uanset hvor du vælger at lokalisere, vil reglerne for indersiden af ​​produktionsanlægget være ens. Sørg for at finde ud af, hvad de er.

Marketing

Når du har planlagt din produktionsanlæg, og du ved, hvornår du forventer at begynde at udrulle dit første produkt, skal du begynde at markedsføre de forhandlere, som du håber vil sælge dit produkt. Vær forberedt på at give prøver til potentielle forhandlere. Du kan enten sende prøver til potentielle forhandlere eller deltage i en handelskonference, hvor detailhandlere tjekker grossistkabiner / produkter.

Men du beslutter dig for at henvende dig til forhandlere, så sørg for at sende produktet i den egentlige emballage, du planlægger at bruge, så de kan se det færdige produkt, og hvordan det vil se på deres butikshylder. Hvis du ikke er sikker på den færdige emballage, skal du bruge potentielle forhandlere som uofficiel fokusgruppe og spørge deres meninger om forskellige emballeringsmuligheder.

Når du har landet flere forhandlere, skal du få dine produkter til dem. Det er her, du skal beslutte dig for den bedste forsendelsesmetode for at sikre, at dit produkt kommer til detailhandleren intakt, som du har tænkt dig at se. F. Eks. Sender postspecialitetsfødevareforhandler Omaha Steaks deres produkter via overnight mail; deres produkter er flashfrosset med tøris inde i en Styrofoam shipping køler. Modtagere pålægges på udvendige emballager at pakke ud og sætte indholdet i fryseren så hurtigt som muligt.

Ikke alene skal du beslutte dig for distributionsområde og emballage, men din facilitet skal kunne rumme pakning og forsendelsesprocessen. Dette er et helt andet dyr fra at skabe specialmaden du planlægger at sælge, så hvis dette ikke er noget, du er interesseret i, skal du sørge for at ansætte nogen, som har evnen til at få en effektiv distributionsproces under drift og drift.