Start en virksomhed

Fem ting at gøre, før din SXSW-lancering

Fem ting at gøre, før din SXSW-lancering
Udtalelser udtrykt af Entreprenør bidragsydere er deres egne.
Billede Fem ting at gøre, før din SXSW-lancering Start en virksomhed
Foto © JoJo Marion

For nye tech virksomheder, kan en god visning på Austin's South by Southwest Interactive festival bære dig ned ad stien til opstart herlighed.

Overvej Twitter, som blev lanceret i sommeren 2006 med "en lur, " ifølge cofounder Evan Williams, skriver en Quora svar. Ni måneder senere blev der født en socialmediestjer ved hjælp af storskærms-tv og et rullende Twitter-feed, der blev opmærksom på tidlige adoptører på SXSWi 2007.

Og lad os ikke glemme lanceringen to år senere af Foursquare, den skat af geosociale apps. Som en del af hans opmærksomhedsstrategi tegnede medstifter Dennis Crowley kalklinier til et rigtigt foursquare-spil på fortovet udenfor Austin Convention Center og spillede med tilfældigt forbipasserende.

Selvfølgelig er det i disse dage ikke så nemt at skære igennem støjen, siger Hugh Forrest, direktør for SXSWi. Hele arrangementet var engang indeholdt på en etage i kongrescentret. Nu spænder programmeringen mange steder, herunder flere store hoteller.

Så hvad er en iværksætter at gøre? "Du skal omfavne det lejlighedsvise serendipitøse møde, men du skal have en spilplan, " siger han. Med kun et par uger tilbage, før SXSWi starter den 9. Marts, er der fem ting at gøre før lanceringen.

1. Få din tone klar.
Tag dig tid til at finpudse din besked om, hvem du er som et firma og den vision du har for dit produkt eller din tjeneste. Du skal bruge det til, når du møder venturekapitalisten i dine drømme i badeværelset på SXSWi Startup Village - et nyt område hvor særlige begivenheder til opstart, som Microsofts fjerde årlige BizSpark Accelerator Konkurrence, vil blive konsolideret.

"Vi har brugt uger til at øve vores tonehøjde", siger Ken Cho, medstifter af Spredfast, et socialmediefirma i Austin og en af ​​otte finalister (ud af 200 ansøgere) i BizSparks 2010-konkurrence. I år har 675 håbsmænd ansøgt om chancen for at vise deres produkter foran tusindvis af investorer og eksperter fra branchen.

At have en fantastisk fem minutters pitch kan være afgørende, da der er så mange forbindelser til presse, investorer og potentielle kunder. "Vi brugte konferencen til at samarbejde med så mange mennesker som vi kunne, delte vores ideer og få feedback om, hvordan vi gør vores forretning bedre", siger han. Virksomheden lukkede en runde på $ 1, 6 mio. Lige efter det antal buzz og quintupled medarbejderantal i 2011.

2. Mål din rækkevidde
Find ud af alle de sociale medier værktøjer, du vil bruge til at udsende dine SXSWi-aktiviteter, uanset om det går på et panel, kaster en lanceringsfest eller sender promover. Find ud af, hvem der går - du kan scanne listen over deltagere på SXSocial - og nå ud til en-til-en møder. At lære, hvad de vigtigste deltagere vil have og lide (især på fester) vil hjælpe dig med at få et godt indtryk, når du endelig kommer derhen.

Chaotic Moon, et mobilappudviklingsselskab i Austin, har opretholdt 500 procent omsætningsvæksten i år til år efter lanceringen på festivalen i 2010, og administrerende direktør Ben Lamm siger, at det er dels fordi selskabet smed en buzzworthy "crowdsourced" fest. Før festivalen spurgte holdet SXSW-fællesskabet "hvor vi skulle købe t-shirts, hvilke barer er de bedste, som drikker at tjene" - dybest set alt, siger han. Resultatet fik industri ledere og fans taler.

3. Gør aktiviteter autentiske...
Uden tvivl er dine planlagte lanceringsaktiviteter strålende, men sørg for at de er relevante og ikke for gimmicky, siger Foodspotting's outreach Fiona Tang, som organiserede den populære mobilapps "street food fest" søndag sidste år og tiltrak omkring 4. 000 deltagere og positiv pressedækning, herunder en opskrivning på CNN.

"Foodspotting handler om at hjælpe folk med at finde god mad, så det var den perfekte måde at introducere folk til os", siger hun og tilføjer, at medarbejderne kom ud et par dage tidligt til gips klistermærker og begivenheder flyver rundt kongrescenter indgange. "At finde frem til måder at fremvise din værdi på er den bedste måde at skære igennem al den vildhed, der er SXSW. " I Foodspottings tilfælde gik arrangementet så godt. SXSW-arrangørerne bringer det tilbage i år i en travlere tid: Lørdag aften.

4... . Og hjælpsom
For at opnå det længst varige indtryk skal du forberede dig på at være så nyttig som muligt for konferencere. Sidste år lejede GroupMes medstiftere Jared Hecht og Steve Martocci et rum foran kongrescentret og omdannede det til en stærkt trafficket grillet ost og ølstand. "Hvem elsker ikke grillet ost? " Hecht siger og noterer sig, at GroupMe Grill også blev et knudepunkt for folk at slappe af mellem panel sessioner. Hvis du ikke har lejet plads, kan du oprette butik overalt i byen (det er lovligt at gøre det) og drage fordel af fodtrafik.

GroupMes gruppe tekstmeddelelsestjeneste vandt i sidste ende SXSW Breakout Award for at repræsentere den digitale trend, der fik mest trækkraft under festivalen og blev købt af Skype sent i sidste sommer. "De produkter, der har breakout år er de, der er bygget til at hjælpe med SXSW oplevelsen, " Martocci siger.

5. Psyke dig selv op
For nybegyndere, en kendsgerning af SXSWi: Du snooze, du taber. Så gør hvad du skal gøre for at være mentalt og fysisk oven på dit spil. "Vi tilbragte næsten hele vores tid i Austin som GroupMe, " siger Hecht. "Det var udmattende, men vi ville ikke have haft den breakout oplevelse, vi havde, hvis alle ikke gav 110% af dem selv. "

Lamm er enig: "Gå til hver begivenhed, hvert keynote, tag hvert møde. Når du går, gå ind. Vores Chaotic Moon typiske konference dag går fra 6: 00 til 3: 00 næste morgen. Når alle sover i, er vi på møder. Vi ønsker det mere, så vi arbejder hårdere. "

Korrektioner og forstærkninger: Chaotic Moon, et mobilappudviklingsselskab i Austin, blev lanceret på SXSW i 2010. En tidligere version fejlagtede selskabets lanceringsdato.