Start en virksomhed

Aktivismen

Hvordan et San Francisco-selskab forener social ansvarlighed og kapitalisme
Brent Schulkins transformation fra aktivist til iværksætter skete i foråret: Han blev ramt af ideen om at organisere forbrugergrupper for at forkaste en købmand en masse, så længe købmanden gik ind for at sætte en procentdel af overskuddet mod grønne projekter.

Han kaldte den første gruppe Carrotmob, og inden for måneder var han sammen med Steve Newcomb - en medaktivist med et CV fuld af succesfulde Silicon Valley-startups - for at starte Virgance, en inkubator for flere indsatser som Carrotmob. Selvom paret stadig søger en måde at tjene penge på gulrotmobemodellen, har de startet andre salgsprojekter - som de kalder kampagner - designet til at hjælpe aktivister med at opnå forandring ved at arbejde sammen med virksomheder i stedet for imod dem. Schulkin og Newcomb kopierer tilgangen Activism 2. 0.

De to overvejer deres arbejde og deres tilgang til at støtte og udføre målrettede projekter, der fremmer forandring, der er kritiske for skabelsen af ​​et bæredygtigt samfund.

"Alt om, hvordan mennesker lever deres liv, må ændres, " siger Newcomb. "For at gøre det behøver vi ikke et projekt i Manhattan Projekt. Vi har brug for 500 af dem. "

Virgo har allerede lanceret en håndfuld kampagner ud over Gulerod, herunder One Block Off the Grid (1BOG), som organiserer boligejere på markedet for solpaneler og forhandler med solinstallatører på deres vegne for rabatter. (Jomfru tjener en provision fra handlende. ) Et andet projekt i værkerne, Lend Me Some Sugar, vil forbinde virksomheder med Facebook-brugere, der vil stemme om, hvordan virksomhederne skal bruge deres årlige filantropi budgetter. Virksomhederne betaler Virgiens administrationsgebyrer for tjenesten.

"Vi opererer på de steder, hvor aktivisme og kapitalisme skærer hinanden, " siger Newcomb. "Vi er pro-business, pro-government og pro-people. "