Hvordan

Spørg disse 3 spørgsmål til at bestemme, hvor du skal bruge dine marketing dollars

Stretching dine marketing dollars er afgørende, især når der ikke er så mange marketing dollars at strække.
Spørg disse 3 spørgsmål til at bestemme, hvor du skal bruge dine marketing dollars

Som dig vokse din virksomhed, er det vigtigt at være kreativ og effektiv med dine penge. Når det kommer til markedsføring, er der en række omkostningseffektive måder at bruge og gem dine penge. Så hvis du er bekymret for markedsføring på et begrænset budget, her er nogle nyttige oplysninger at vide.

Relaterede: Sådan bestemmes det perfekte marketingbudget for din virksomhed

Q: Vi starter med begrænset kontanter, men vi ønsker at accelerere væksten hurtigt. Hvad er den bedste måde at bruge på markedsføring? - Tom R. , Akron

Tom, her er en spoiler: Jeg vil ikke gøre en blind anbefaling til Facebook, Instagram, YouTube eller influencer marketing. Enhver strategi til gavn for en algoritme er ikke stabil. Du vil have markedsføring, der er målrettet mod et publikum, så du er i kontrol og kan foretage tilpasninger, som teknologien ændrer.

Stor markedsføring handler om at fremhæve ønsker og behov og vedhæfte dem til ønskede resultater. Det er muligt at gøre det uanset budget - og hver virksomheds strategi vil være anderledes. For eksempel, da min konsulentvirksomhed arbejdede med Dollar Shave Club for at vokse sin platform ud over virale videoer, fokuserede vi på at etablere en unik stemme, hvilket førte til at skabe en redaktionel komponent. Da vi arbejdede sammen med Arnold Schwarzenegger på sine fitness- og næringsprodukter, fokuserede vi på at skabe en kerneopgave og forstå, hvorfor han var involveret i produktet. Og da vi arbejdede med Fire Sigmatisk at markedsføre sine kaffe og te, fokuserede vi på kundernes erhvervelse og opbevaring.

Relaterede: Hvorfor du bør behandle dit marketingbudget som en poker bankroll

Disse projekter startede alle med de samme tre spørgsmål: Hvad er værdien og formålet med dit produkt eller din tjeneste? Hvem er din målgruppe? Og hvad er den bedste platform til at nå dem? Det er her, du vil investere det meste af din opmærksomhed, før du bestemmer, hvor du skal bruge dine penge. (Bemærk mit ordvalg: Din planlægning er en investering; hvor du bruger er en koste. )

Generelt foretrækker vi at bruge digitale kampagner. Det er nemmere at spore, hvad der virker, og hvad der ikke gør. Plus skaber digital flere muligheder for at engagere sig. Tænk på det på denne måde: Ti procent af dit publikum vil købe, 10 procent vil ikke og 80 procent vil være på hegnet. Vil du hellere have et skud til at overbevise det om 80 procent eller flere? Ved at retarget gennem noget som Facebook-annoncer eller Google, eller endda oprette en distributionskanal som en e-mail liste, kan du kommunikere flere gange.

Hvis du ikke har et publikum, bruge penge fiskeri i små damme hvor du ved, du kan få en bid, og derefter sætte dig op for at kommunikere gentagne gange. (Det er her at skabe indhold som en form for erhvervelse eller opbygning af en e-mail-liste kan være utrolig værdifuld. ) Afhængigt af dit produkt eller din tjeneste kan dette betyde en meget målrettet annonce til et lille publikum på Facebook - i stedet for at forsøge at nå millioner - eller oprette en pop-up-butik eller få en plads på et lokalt landmænds marked.

Relaterede: Sådan Scale din markedsføring uden et marketingbudget

Hvis du allerede har et publikum, skal du gøre dem til superfans, der vil bringe deres jævnaldrende ind i dit univers. Identificer tidligere købere, og giv dem direkte adgang til dig gennem fokusgrupper eller opkald. Beløn ​​dem for deres tid med et produkt eller et gavekort. Når du viser din forbruger, at du bekymrer dig om og værdsætter dem, øger det ikke kun sandsynligheden for tilbagekøb, men hjælper også dem personligt med at investere i virksomhedens sjæl. For ikke at nævne, vil deres indsigt hjælpe dig med at forstå, hvorfor de købte og hvordan man replikerer processen.

Uanset hvad du gør - og uanset hvor stort eller lille dit budget - Fortsæt med at finde bedre svar på de centrale markedsføringsspørgsmål, og din succes vil ikke hænge på en platform.