Finansiere

Glem din grad.

Glem din grad.
Udtalelser udtrykt af Entreprenør bidragsydere er deres egne.

Historien om husdyr var et kursus, som min rigtig gode ven tog, mens han deltog i Columbia University. Hendes undervisning var $ 40. 000 pr. År. Hun har været ude af college i næsten 10 år, og stadig betaler gælden. Hun arbejder hos et regnskabsfirma. Det er unødvendigt at sige, at ovennævnte kursus overraskende ikke har tilføjet nogen værdi til hendes nuværende stilling eller enhver stilling, hun nogensinde har haft i sin professionelle karriere.

Vores uddannelsessystem er brudt. Der er utallige iværksættere, der forsøger at forfine, forstyrre og forbedre den ødelagte model med onlineundervisning, færdighedsbaserede bootcamps og færdighedsbaserede kurser (herunder et af mine projekter, immaterielt ).

Relaterede: Kan den næste bølge af unge iværksættere endda overveje at deltage i college?

Jeg talte for nylig til to meget imponerende unge iværksættere, der er i min Facebook gruppe. Mind dig, de er også bror og søster, og på deres anden forretning. Brendan og Ashley Eapen er grundlæggerne af I / Spree. Efter at have talt til dem, fortalte jeg dem, at jeg skrev denne kolonne og bad dem om at give deres indsigt i emnet på grund af de erfaringer, de begge havde.

Billede Glem din grad.  Finansiere (Billedkredit: Brendan og Ashley Eapen)

Brendan startede sin første virksomhed, da han var 15 år gammel. Han gik dør til dør, der solgte træer til sine naboer, blandt en håndfuld forskellige arbejdspladser. I 2011 skabte han et design og arkitekturblog.

Han forklarer: "Jeg skulle på college for at studere arkitektur, og bloggen var den perfekte platform til at sætte mine tanker sammen om design / arkitektur. Omkring samme tid var min søster Ashley ved at skabe en mode blog, og det var godt. Jeg troede, det kunne være en god idé at kombinere vores blogs og skabe en livsstilsblog, der indarbejdede mode, design og arkitektur. Vores blog begyndte at samle op, men vi bemærkede, at mange af vores tilhængere ønskede at kunne købe det, de så i vores indhold. "

Relaterede: Hvis du ikke tror at du var født til at være en iværksætter, så gør det ikke. Du kan lære at være en, siger en ny undersøgelse.

I / Spree giver dig mulighed for at gøre det: Køb indholdet af dine foretrukne stil influencer på ét sted. Ashley har også været iværksætter siden hun var 15 år gammel. Hun købte gamle eller ødelagde designer håndtasker, fikseret dem og solgte dem (sædvanligvis dobbelt eller tredobbelt, hvad hun betalte for dem). Ashley, der nu er en universitetsstuderende, oplever først og fremmest iværksætterkampens og collegeets kamp.

Her er en liste over grunde til, at det er bedre at starte en virksomhed end at modtage et stykke papir:

1. Netværk

En succesfuld start af en virksomhed kræver et øget netværk. Brendan forklarer: "Jeg har mødt masser af nye mennesker, hvilket gør vidundere for at åbne døre, møde nye mennesker og lære af dem. "

2. Sammensatte love

Erfaring. Penge. Forretning. Begyndelse på en tidligere alder giver den sammensatte værdi enhver virksomhedsejer har brug for. Jo hurtigere du starter, jo flere disse variabler vil sammensatte.

3. Praktiske erfaringer

Praktiske erfaringer trumler teoribaseret læring. Ashley siger: "Du kan lære mest af at opbygge en forretning end at læse om det. "

4. Autonomi

Start og opbygge en virksomhed giver dig mulighed for at styre din skæbne. Indstil dine egne timer, lav dog meget eller lidt penge, du vil have, og leve livet på dine vilkår. Eller stå op kl. 7 for en fysik klasse, der gør det muligt for dig at arbejde for en anden for resten af ​​dit liv. Dit kald.

5. Udskudt grad

Begge søskende siger, "College kan vente. At bygge et firma kan ikke, hvis der er et godt marked / behov i noget rum. "Jeg faldt ud af college for denne nøjagtige grund. Jeg havde en mulighed, der ikke kunne vente, og besluttede at forfølge det med alt, hvad jeg havde.

Relaterede: 8 Gratis Mobile Apps College Students skal Download ASAP

6. Begrænset risiko

Begge Eapens er enige om, at "Begrænset risiko for at starte en virksomhed, mens du er ung, kan være en vigtig differentiator. " Begyndende, når du ikke har en familie, kan du hjælpe dig, når du er single eller når du bor hjemme. Selskabet er ude af jorden uden stress af regninger og uden ansvar. Det er et bootstrapper idealscenario.

Tag dette stykke med et saltkorn. Der er iværksættere og medarbejdere i denne verden. Ikke alle er skåret ud for hver side. Hvis du er iværksætter, forstår du værdien af ​​denne kolonne. Hvis ikke, skal du sandsynligvis komme tilbage til at tage notater om hvilket år den siamesiske kat gjorde det til vej ind i vores hjem.

Beslægtede videoer: