Finansiere

5 måder at lære iværksætteri, når du har lavet en graduate college

At gå på college er en god start, men glem ikke, du er lige begyndt.
5 måder at lære iværksætteri, når du har lavet en graduate college
Udtalelser udtrykt af Entreprenør bidragsydere er deres egne.

For mange af os handler college om at lave fejl - skiftende majors, all-nighters, mislykkede relationer, unfulfilling deltid job, et par (tusind) øl, måske en misdemeanor eller to. Hvilket college var ikke om mig var en uddannelse i iværksætteri, selv om det var min store.

Det var ikke for mangel på indsats. Jeg lagde i tonehøjskonkurrencer, aced kurser, vandt en $ 100. 000 forretningsplan konkurrence og forfulgte udenlandske aktiviteter.

Min iværksætteruddannelse kom uden for klasseværelset, formet noget ved et uheld ved min stædighed, mit afslag på at give op og min uvidenhed i at tænke på, at jeg bare kunne blive en fuldtids iværksætter lige uden for college. Gennem manglende kommer værdifulde lektioner, men du kan starte og fejle meget smartere end jeg gjorde. Her er fem måder, jeg vil anbefale at udforme din iværksætteruddannelse, enten i klasseværelset eller udenfor det.

1. Start super enkelt.

Basketball spillere, der lærer spillet, starter ikke med at prøve at skyde fra halvbanen første gang de afhenter en basketball, og du bør heller ikke forsøge at starte, hvad du tror bliver den næste Facebook. Start med at mastere dit layup.

Par den enkleste forretningsidé du kan tænke på, der kombinerer din største passion med din mest omsættelige færdighed. For mig parrede jeg min største passion - arbejder for at hjælpe små virksomheder med min mest omsættelige færdighed - at skrive, for at skabe en virksomhed, der skaber indhold til små virksomheder. Det er langt fra unikke, men det er nemt at finde måder at differentiere din forretning på, når det er noget, du er både lidenskabelig og faglært i, som at fokusere på en bestemt niche.

2. På jobtræningen.

Der er "job", som kan forberede dig til starten af ​​din virksomhed, men du skal være yderst selektiv ved at vælge et job, der får dig tættere på at blive iværksætter i stedet for længere væk fra det. På grund af forbindelser, jeg lavede i skolens tid, var jeg i en god position at arbejde med et nonprofit, der tjente unge iværksættere og arbejdede med erfarne iværksættere. Hver dag var jeg omgivet af folk, der gjorde præcis, hvad jeg ønskede at gøre.

Find et job, hvor du får mulighed for at lære mere om den virksomhed, du ønsker at starte, og er omgivet af mennesker, der kan og er villige til at hjælpe, når du starter den virksomhed. Prøv at skygge en iværksætter som deres assistent eller gå nonprofit ruten for at finde en organisation, der er involveret med folk, du ville have gavn af at lære at kende.

3. Freelance

Der er intet der forberedte mig mere til at blive iværksætter end freelancing. Mens jeg arbejdede et fuldtidsjob, gennemførte jeg mere end 600 spil på freelance-webstedet Fiverr over et treårigt span. De tjente penge var ubetydelige, men de hundredvis af klienter jeg arbejdede med, især de svære, lærte mig, hvordan de skulle betjene mine nuværende kunder. Selvom du ikke er sikker på, hvilken type virksomhed du vil starte, vil freelancing hjælpe dig med at finde måder at tjene penge på dine færdigheder. Dette er et stærkt første skridt i retning af at starte en servicebaseret virksomhed.

4. Arbejde for fjenden.

Ingen opstart er helt unik. Der er sandsynligvis flere, hvis ikke hundredvis af, store virksomheder, der leverer lignende produkter eller tjenester, som du vil oprette i fremtiden. Ikke alle virksomheder vil gerne lære deres konkurrence hvordan man starter en virksomhed i deres branche, men denne førstehånds erfaring, der er specifik for din fremtidige forretning, er uvurderlig.

5. Netværk bredt med alle.

Succesfulde iværksættere har store netværk, der giver dem mulighed for at nå ud til andre succesfulde iværksættere, som den gennemsnitlige person ikke ville have adgang til. Der er ingen grænse for, hvad du kan opnå gennem netværk. Heldigvis for mig var netværksarbejde en del af mit fuldtidsjob, der førte til at starte min virksomhed, men der er ressourcer, du kan udnytte nu til at opbygge dit netværk. Jeg udnyttede lokale og nationale arrangementer for iværksættere, netværkede på LinkedIn og interviewede iværksættere over Skype for at lære om deres succeser og fiaskoer og offentliggjorde interviews online.